Joi, 25 aprilie 2024 - 6:19:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Festivalul Interjudeţean de muzică şi dans pentru copii ”Pentru Tine, Dragă Mamă”


8 martie 2016


 

La sfârşitul săptămânii trecute (5 şi 6 martie 2016) la Buşteni s-a desfăşurat Festivalul Interjudeţean de muzică şi dans pentru copii ”Pentru Tine, Dragă Mamă” - ediţia a III - a. Pe parcursul celor două zile de concurs, timp de 10 ore pe zi,  pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” s-au întrecut 30 de unităţi şcolare şi culturale din judeţul Prahova, Craiova, Ialomiţa şi Municipiul Bucureşti.

Concursul a avut două secţiuni: dans şi muzică uşoară-interpretare.  Sâmbătă,  5 martie a.c. au fost premiaţi participanţii din categoria de vârstă preşcolari şi clasele primare, iar duminică, 6 martie a avut loc festivitatea de premiere a elevilor de gimnaziu şi liceu.

Au fost premiate 140 de momente artistice cu locurile I, II şi III, fiecare copil primind câte o medalie de participare şi un trofeu pentru momentul artistic. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, care a oferit, alături de trofeele participanţilor, şi câte un frumos buchet de flori reprezentantelor juriului şi coregrafelor echipelor participante.

Festivalul a fost organizat de Şcoala ”Nestor Urechia” din localitate, cu sprijinul Primăriei oraşului Buşteni. Principalii parteneri ai Festivalului au fost Asociaţia Centru de Activitati Recreative şi Educative ”Şcoala Altfel” Buşteni şi Centrul Cultural Aurel Stroe.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro