Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:41:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Luptă cu moartea la Azuga. Un schior s-a înfipt într-un copac!


2 februarie 2024



Accidetul s-a produs în staţiunea montană Azuga, iar salvamontiştii prahoveni au fost nevoiţi să pornească o luptă contracronometru pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul schiorului care se afla în stare gravă.

Victima a pierdut controlul schiurilor, a ieşit din pârtie şi s-a izbit de un copac. Incidentul a provocat un traumatism al coloanei vertebrale şi un traumatism cranio-cerebral, determinând pierderea stării de conştienţă a acesteia.

Echipele de intervenţie medicală şi salvare au fost rapid mobilizate la faţa locului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat victimei şi au stabilizat-o înainte de a fi transportată de urgenţă la spital pentru investigaţii şi tratament suplimentar.

Incidentul subliniază importanţa respectării regulilor de siguranţă şi a echipamentului adecvat în timpul practicării sporturilor de iarnă. Staţiunile montane precum Azuga atrag mulţi iubitori de schi în această perioadă a anului, iar astfel de evenimente tragice ne amintesc că precauţia şi respectarea normelor de siguranţă sunt esenţiale pentru evitarea accidentelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro