Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:45:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Directorii din Primărie vor să fie primari! Simona Dolniceanu, candidatul România în Acţiune la şefia Ploieştiului


26 februarie 2024



Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploieşti, este candidatul Partidului România în Acţiune, pentru funcţia de primar al municipiului resedinţă de judeţ. Candidatura Simonei Dolniceanu este o surpriză, reprezentanţii formaţiunii politice tinând secret desemnarea directorului SPFL. 

Dolniceanu este un vechi om de administraţie, conducând SPFL Ploiesti de peste 10 ani. A fost consilier personal al actualului primar Andrei Volosevici în primul mandat, si a rămas în administraţia locală, reusind să schimbe faţa Finanţelor Locale.

”Eu ştiu care sunt problemele Ploieştiului. Este un oraş secătuit.Avantajul meu este că am experienţă în administraţie, deci mă pot apuca de treabă din prima zi. Nu trebuie să stau să învăţ, să înţeleg, să mi se explice” a declarat Simona Dolniceanu.

Dolniceanu vine cu o experienţă bogată în organizarea unor campanii electorale, în perioada primului mandat al lui Andrei Volosevici, ocupându-se pentru PDL cu astfel de strategii. 

Stiri Actuale a transmis LIVE conferinţa de presă în care România în Actiune si-a anunţat candidatul. Declaraţiile le puteţi urmări AICI

Simona Dolniceanu este al doilea director din Primăria Ploiesti care îsi anunţă intenţia de a deveni contracandidatul lui Andrei Volosevici. Vasile Ionescu, directorul adjunct al RASP, ar putea fi candidatul AUR pentru fotoliul de primar al Ploiestiului 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro