Vineri, 29 martie 2024 - 10:05:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Organigramă modificată la urgenţă la Poliţia Locală Ploieşti! Se acoperă angajările ilegale?


27 martie 2022

Sub domnia lui Andrei Volosevici, instituţiile din subordinea Primăriei Ploieşti au devenit raiul angajărilor ilegale. Se întâmplă, cam prin toate instituţiile, dar de departe ne atrag atenţia CSM Ploieşti (metodişti, antrenori aduşi la kilogram, consilieri apăruţi peste noapte) şi Poliţia Locală. 

Ultima instituţie încearcă să corecteze ilegalitatea scoaterii la concurs a unui post pentru care există o sentinţă definitivă, aflat încă în litigiu pe rolul instanţelor. Vorbim despre consilierul de la achiziţii, post câştigat de Cezar Stoichiciu inclusiv printr-o decizie a Instanţei, dar pentru care Poliţia Locală a organizat concurs şi a angajat o altă persoană.

Acum, în încercarea de a-şi salva pielea, directorul Cătălin Albu, soţul administratorului public Simona Albu, pune pe masa consilierilor locali o reorganizare a instituţiei pe criterii ştiute doar de domnia sa. 

Colegii de la Ziarul Incisiv publică mai multe documente care demonstrează ilegalitatea situaţiei şi vorbesc chiar despre...trocuri politice menite să ducă la adoptarea organigramei noi.

Suntem curioşi dacă aleşii locali vor cădea în capcana prietenului primarului Andrei Volosevici, nu de alta, dar în proiectul de hotărâre nu se spune nimic de vreun aviz de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, necesar modificării Organigramei.

Bine, e drept că în înţelepciunea juriştilor de la Locală şi din Primăria Ploieşti, modificarea Organigramei este mascată într-un proiect de reorganizare a instituţiei prin adoptarea unui nou Regulament de Organizare şi Funcţionare. Dar în realitate, vorbim despre o nouă organigramă, fiind modificate compartimente, schimbaţi oameni dintr-o structură în alta.

Oare aleşii locali se vor lăsa păcăliţi de incapacitatea managerială a soţului Simonei Albu, care încearcă astfel să acopere un concurs de angajare organizat ilegal? 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro