Duminică, 23 ianuarie 2022 - 3:57:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Campania "Sunt femeie orice-ar fi" a ajuns la Măgurele


7 martie 2015

Comuna Măgurele a găzduit o acţiune din cadrul campaniei de conştientizare a cancerului la sân "Sunt Femeie orice ar fi"

In cadrul campaniei „Sunt femeie orice-ar fi”, organizata de Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania (A.P.O.R.), cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetul Prahova si Colegiului Medicilor Prahova, a avut loc o actiune de constientizare a importantei depistarii precoce a aparitiei cancerului la san. Evenimentul a avut loc la Caminul Cultural din Magurele şi au participat prefectul Rodica Paraschiv, subprefectul Ioana Madalina Lupea, primarul Vasilica Diaconu, viceprimarul Andrei Patrascu, Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R., Dr. Vlad Dumitru, medic rezident chirurgie la Spitalul Judetean Ploiesti si peste 50 de femei din localitate.

Scopul campaniei a fost prezentat de Rodica Paraschiv, prefectul judetului, obiectivele au fost definite de Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R. iar prezentarea medicala a fost sustinuta de domnul doctor Vlad Dumitru.

In etapa a doua a acestei ample actiuni care se desfasoara in localitatile judetului, se vor efectua examene de specialitate, si ecografii de san gratuite pentru persoanele susceptibile de a avea afectiuni la san.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(459 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro