Joi, 25 aprilie 2024 - 2:32:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti cu visteria goală în urma executărilor silite. Ce sume mai are de plătit clubul sportiv


9 noiembrie 2018

Debandada din organizarea CSM Ploieşti a cunoscut un boom în perioada în care au fost făcute contracte pe bani grei sportivilor, antrenorilor şi nu numai. Clubul a rămas fără finanţare din cauza şicanelor politice din Consiliul Local Ploieşti şi s-a trezit în situaţia în care a fost executat silit de cei cărora ar fi trebuit să le plătească salariile. Că mulţi dintre ei aveau contract cu CSM şi jucau deja la alte echipe, este o altă discuţie, pe care o vom aborda într-un articol viitor.

În timp ce sportivii şi antrenorii erau neplătiţi, angajaţii clubului (personalul din birouri mai pe înţelesul tuturor)  îşi primeau salariile la timp!

Conform documentelor oficiale CSM Ploieşti a plătit până în prezent suma de 2.500.000 lei, în urma executării silite puse pe conturile clubului.  Din păcate mai există procese câştigate de sportivii şi de către antrenori, dar pentru aceste sume nu a fost încă pus sechestru.

Suma pe care clubul o mai are de plătit este de 414.057 de lei.

Publicăm integral situaţia executărilor silite plătite deja, dar şi pe cea a sumelor care mai sunt de plătit. Menţionăm că este vorba despre cifre oficiale.






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro