Miercuri, 12 iunie 2024 - 11:54:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Călătorii mai ieftine cu trenul pentru turişti


1 septembrie 2012

trenPasagerii care aleg să călătorească cu trenul pot beneficia, pe lângă ofertele din programele specifice acestei perioade „Zile gratuite de vacanţă “şi „Hai la băi “, şi de reducerile oferite suplimentar de CFR Călători, se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, CFR Călători oferă pasagerilor „Biletul de week-end “care conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekend-uri, pasagerii beneficiind de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul călătoriilor alese într-o lună. De asemenea, pentru biletele „Minigrup 2 - 5 “(grupuri mici, de 2 - 5 persoane), ofertă valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10% şi 25 %, dacă se procură cu anticipaţie de cel puţin o zi. „Cartea VSD “, ofertă valabilă vineri, sâmbăta, duminică, conferă flexibilitatea alegerii rutei şi e valabilă în fiecare final de săptămâna dintr-o lună, cu reduceri între 25% şi 60%, iar pentru „Călătoria dus-întors “se poate face o reducere de 10% pentru adulţi şi 50% pentru copii până în 10 ani.

CFR oferă reduceri între 5-13% la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie, în timp ce pentru cardul TrenPlus, se acordă o reducere de 25% la cumpărarea biletelor de tren. La cumpărarea online de pe site-ul companiei a biletelor cu preţ întreg, a celor pentru copii, elevi şi studenţi, a ofertei „Minigrup 2-5 “şi a biletului dus-întors, cu rezervarea locurilor, se aplică în plus o reducere de 5%.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro