Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:47:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pamflet! Primare din Corneşti, al nostru nu mai eşti!


15 noiembrie 2013

“Primare din Corneşti, al nostru nu mai eşti!” Ca un laitmotiv se intitulează textul primit pe adresa redacţiei noastre zilele trecute. Ne-a surprins dorinţa parcă nebună a localnicilor dâmboviţeni, de a scăpa de un edil care a câştigat mandat după mandat prin mijloace nu tocmai demne de un bărbat cu sânge în instalaţie…

“Primarul nostru este unul nu tocmai cunoscut. Se numeşte Şerban Vasile şi este edilul comunei Corneşti din judeţul Dâmboviţa, care, pe lângă blegia ce-l caracterizează, se află la cel de al IV-lea mandat. Fapte măreţe nu a făcut, pe sine nu s-a întrecut, dar ex-soţia l-a ţinut din scurt.

 Ex-soţia, da! Aşa vorbeşe lumea, sau e pur adevăr, că… de n-ar fi, Şerban Vasile în incompatibilitate ar fi! Şerban Liliana, soţia, sau ex-soţia, este contabilul şef al Primăriei Corneşti, bă! Gurile rele au răspândit vorba prin târg că aceştia ar fi divorţaţi, chiar dacă locuiesc împreună. Cert este un lucru. Doamna face toate şpârlele pe acolo şi-l conduce pe soţ din umbră, că de… femeia te ridică, femeia te coboară… În cazul lui Şerban Vasile, scumpa sa soţioară, l-a scos primar de patru ori. Până la urma urmei, scopul scuză mijloacele, nu?

Soţii Şerban, sunt cumetrii fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, baronul PD-L Florin Popescu. La alegerile locale din 2012, PSD-ist fiind, Şerban pregătea o frumoasă trădare partidului sub stindardul căruia obţinuse două mandate consecutive, primul fiind din partea PD, în anul 2000. Planul pus la cale, s-a schimbat pe ultima sută de metrii, guvernul PD-L-ist, fiind înlăturat, cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale. În consecinţă, Şerban a candidat tot sub sigla PSD, câştigând un nou mandat de primar al comunei Corneşti.

Şerban Vasile este preşedintele PSD, organizaţia locală Corneşti, iar soţia sa, se delectează la butoanele organizaţiei locale PD-L Corneşti, satisfăcându-i poftele cumătrului Popescu.

Miză mare Corneştiul? Da! Este o comună bogată, formată din zece sate, situată pe DN 1A, la graniţa dintre judeţele Dâmboviţa şi Prahova. Primarul Şerban a învăţat să o exploateze la maxim în interesul familiei sale.

Rupt în cur la începutul primului mandat, astăzi este putred de bogat şi nu dă semne că s-ar sătura. A trecut peste un deceniu de când este primar, votanţi fideli şi slugi la uşa casei i-au devenit cei care primesc ajutor social. Apropiaţii săi au funcţii în administraţia publică şi multe alte facilităţi. Era să uităm de averea sa... impresionantă... vila cu două nivele şi multe camere, situată în satul natal, terenuri intravilane în comună, mai multe imobile în Bucureşti, Ploieşti şi Târgovişte, sute de hectare agricole, autoturisme şi utilaje agricole.

Localnicii se tem să semnaleze gravele derapaje ale edilului, pentru că sunt privaţi de serviciile publice şi merg pe ideea că acesta se poate întoarce împotriva lor.

Ne-am săturat! Nu de un om, ci de o familie. O familie care umblă cu fofârlica şi care a pus monopol pe comunitatea noastră. O familie care nu are nimic în comun cu nevoile noastre şi cu modernizarea comunei Corneşti. Ne-am săturat de traseismul politic al familiei Şerban şi de setea nestinsă după combinaţii ieftine. Vrem un om cu o viziune europeană şi nu o marionetă pusă în fruntea comunei noastre, în urma unor jocuri de culise, după principiul – nu iese cine se votează, iese cine se vrea.”

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro