Joi, 18 aprilie 2024 - 2:02:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cadrele didactice, sărbătorite la Buşteni


10 martie 2017



Profesorii din  Buşteni au fost sărbătoriţi ieri seară, în cadrul celei de-a XIV-a ediţii a Zilei Cadrului Didactic, eveniment devenit de mult timp tradiţie în localitate.

Aproape 50 de dascăli de la instituţiile de învăţământ din oraş, care au obţinut rezultate deosebite în pregătirea elevilor olimpici, au fost recompensaţi. Eforturile din ultimul an ale acestora şi munca depusă au fost răsplătite printr-o petrecere unică în peisajul învăţământului românesc, organizată de Primăria oraşului Buşteni.

Ca şi în anii precedenţi, profesorii au primit, într-un cadru festiv, diplome, flori, precum şi premii în bani. Cadrele didactice care au obţinut premiul I au primit 600 de lei, cei aflaţi pe locul II au primit câte 500 de lei, locului  III i-au revenit 400 de lei, iar cei care au obţinut menţiune au primit câte 300 de lei. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Nae Savel, viceprimar cu atribuţii de primar al oraşului Buşteni.

Această mult aşteptată manifestare s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi de onoare din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, precum Cristina Petre şi Nicolae Angelescu. De asemenea, alături de aceştia a fost prezent şi senatorul Emanoil Savin.



După înmânarea premiilor, petrecerea a continuat cu muzică, dans, dar şi cu un moment de poezie prezentat de îndrăgitul actor Alexandru Bindea.

”Este o tradiţie extrem de frumoasă, care scoate în evidenţă respectul de care se bucură cadrele didactice din această comunitate. Este o poveste care durează deja de 14 ani, care a generat o cultură educaţională a acestui colectiv. Am remarcat relaţiile excepţionale care există atât între colectivul cadrelor didactice, cât şi între profesori şi Primăria şi Consiliul local Buşteni.(…)”, a precizat Nicolae Angelescu, inspector şcolar judeţean. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro