Luni, 24 ianuarie 2022 - 12:23:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

RASP-raiul salariilor şi primelor uriaşe


9 aprilie 2013

În plină perioadă de criză există o instituţie din subordinea Primăriei Ploieşti unde salariaţii au beneficiat de salarii măricele, de prime de Paşte şi de Crăciun şi, în plus, de o serie de prime trimestriale.

Este vorba de RASP Ploieşti, iar situaţia de aici l-a nemulţumit pe consilierul local PDL Gheorghe Sârbu. “Trebuie să facem ceva. Acolo se dau o mulţime de prime, salariile sunt măricele. Parcă nu e criză”, a spus Sârbu în şedinţa CL Ploieşti.

Primarul Iulian Bădescu i-a explicat democrat liberalului că salariile şi bonusurile de la RASP au fost aprobate în mandatul trecut.

“Când vom numi un nou director la RASP voi iniţia o serie de discuţii pentru ca şi salariile de aici să ajungă la nivelul celor din Primărie”, a promis Bădescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(193 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar kapra 0  

Hahaha, Sa moara si capra vecinului, nu-i asa, dom' Sârbu ? PDL-isti imputiti, astia de la RASP au scapat ca prin urechile acului de taierile voastre si acum sunteti nemultumiti, ca a scapat o institutie pe care n-ati belit-o. Badescule, preocupa-te ca salariile celor din primarie sa ajunga la nivelul celor din RASP si nu invers. Iar voi, PDL-isti idioti, preocupati-va sa castigati alegerile, ca sa aveti ce taia cand veti ajunge la guvernare (la anu' si la multi ani, pana la viitoarele alegeri, nici n-o sa mai existati ca formatiune politica)

(9 aprilie 2013 09:40:58)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro