Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:39:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine este autorul spargerii de la casa de pariuri din Slănic? Nu este la prima faptă/ VIDEO


27 februarie 2024



Echipele de anchetă au pus în aplicare astăzi percheziţii în legătură cu o spargere petrecută la începutul anului 2024, la o casă de pariuri din Slănic.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost cruciale în identificarea şi localizarea bănuiţilor. Iniţial, autorităţile considerau că doi suspecţi sunt implicaţi în furtul din seiful unei case de pariuri din Slănic.

Cu toate acestea, investigaţiile au dezvăluit că doar o singură persoană este responsabilă pentru această faptă. Conform surselor oficiale, un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Dumbrăveşti, a recunoscut în faţa anchetatorilor că el este autorul furtului. Prejudiciul estimat se ridică la peste 16.300 de lei.

De asemenea, se pare că acesta nu este la prima sa abatere de acest gen. În decembrie 2023, acelaşi individ a pătruns într-o altă casă de pariuri din oraşul Plopeni, de unde a sustras suma de 26.000 de lei.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că bărbatul a recunoscut că banii obţinuţi din aceste furturi au fost folosiţi pentru achiziţionarea de lemne de foc şi un porc pentru sărbătorile de Crăciun, iar restul a fost cheltuit în străinătate pentru alte cumpărături. Este de aşteptat acum ca bărbatul să fie reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat în faţa instanţei pentru stabilirea măsurilor preventive.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro