Luni, 4 martie 2024 - 10:45:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Ganea vrea să atragă 5 milioane de euro din bani europeni, pentru reabilitarea blocurilor din Ploieşti


19 aprilie 2016

Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului, a explicat, într-o emisiune difuzată de un post TV local, modalitatea în care ploieştenii vor putea beneficia de proiecte europene în domeniul eficienţei energetice. Conform edilului, asociaţiile de proprietari se vor putea înscrie într-un nou program de reabilitare a blocurilor, finanţat prin fonduri europene, scrie  Glasul Ploieştean

Cristian Ganea a explicat şi care va fi contribuţia cetăţenilor pentru implementarea acestor proiecte: 60% vor fi bani primiţi de la Uniunea Europeană, 20% vor fi suportaţi de la bugetul local, iar 20% vor fi acoperiţi de asociaţiile de proprietari.

„Pentru familiile defavorizate, contribuţia nu ar putea depăşi 3,5%, diferenţa urmând a fi suportată tot de la bugetul local” a mai declarat Cristian Ganea.

Ordinea blocurilor care vor beneficia de acest proiect finanţat cu fonduri europene, va fi în funcţie de data depunerii dosarelor de către asociaţiile de proprietari.

Specialiştii din aparatul de specialitate al Primăriei Ploieşti deja lucrează pentru accesarea fondurilor europene, valoarea acestora ajungând la suma de 5 milioane de euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro