Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:57:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Încă o pasarelă


23 octombrie 2012

Pasarela suspendată  care va face legătura între DN 1 şi DN 1B, prin drumul judeţean de centură 236, din nordul oraşului, a fost testată astăzi prin încărcare cu camioane.  Patru camioane de mare tonaj, cu o greutate de 40 de tone, au verificat rezistenţa pasajului suprateran.

 

Centura face parte dintr-un proiect mai amplu, de realizare a DJ 236, şi  are ca scop un acces rapid între DN 1 şi DN 1B, prin evitarea ambuteiajelor care se produc la intrarea în Ploieşti, în zona comercială.

Vor fi realizaţi 2,16 km de drum principal, pasajul suprateran peste DN 1 (104, 90 metri) şi bretelele laterale de acces (1,44 km), în valoare totală de 30.219.998 lei.

Drumul va fi inaugurat luna viitoare, odată cu finalizarea lucrărilor la mall-ul Ploieşti Shopping City

“Reuşim să finalizăm încă o lucrare înainte de termen, chiar dacă fostul prefect Adrian Dobre ne-a tot pus piedici. Îi mulţumesc constructorului pentru modul în care a lucrat şi sper ca la fel să meargă treaba şi la pasarela care se va construi la ieşirea din Ploieşti spre Păuleşti.”, a declarat Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Cosma a fost însoţit la testarea pasarelei de către subprefectul Rodica Paraschiv, fostul director al Direcţiei Drumuri din CJ, şi de Sebastian Ghiţă, candidatul PSD pentru un mandate de deputat în Colegiul 4.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro