Marţi, 19 martie 2024 - 7:33:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Parcul Municipal Vest! Groapă de gunoi ilegală şi paznici obligaţi să mănânce...la wc!


10 mai 2021

Parcul Municipal Vest ar putea fi una dintre cele mai de succes investiţii din fonduri europene din Ploieşti. Criticat de unii, lăudat de alţii, parcul a devenit locul favorit de promenadă al multor ploieşteni

Din păcate, se pare, că a devenit o afacere de familie, iar dincolo de imaginea frumoasă există şi multe nereguli.

La o plimbare prin parc am descoperit o groapă de gunoi, probabil ilegală. Un maldăr de vegetaţie uscată, asezonat cu resturi din construcţii, tronează majestuos la limita parcului. Imaginea este una dezolantă pentru ploieştenii care îşi doresc un loc de plimbare liniştit şi deranjantă pentru copiii care vin să se antreneze pe terenurile de baschet.

Poate că reprezentanţii Gărzii de Mediu şi cei ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului ar trebui să meargă într-un control riguros în zonă. 

Cumnatu' directorului- şeful pazei!

O altă întâmplare interesantă am aflat-o tot de prin parc. În urmă cu vreo şase luni, Donald Constantin, directorul Parcului, l-a angajat şef de pază pe cumnatul său, domnul Gigi, cum spun oamenii. Că l-a angajat nu e nicio problemă, o fi omul competent şi specialist în pază. Nu de alta, dar am înţeles că de când a semnat contractul de angajare a ajuns de vreo 4-5 ori pe la job. Iar într-una dintre vizite s-a gândit că paznicii sunt prea privilegiaţi în foişoarele de deasupra toaletelor. Aşa că, a luat toate cheile, motivând că paznicii stau cu orelele sus şi nu supraveghează în niciun fel ceea ce se întâmplă în parc. Aşa o fi, nu negăm acest lucru, dar acum oamenii se văd nevoiţi să îşi mănânce sandvich-urile în grupurile sanitare.

Oare directorii parcului au parte de acelaşi regim...alimentar? 

 











 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro