Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:00:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploiesteanul Andrei Turcanu, noul director general al ANL!


2 august 2017

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) are, incepand cu 1 august, o noua conducere. Ploiesteanul Andrei Turcanu a fost numit in functia de director general al ANL de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, scrie ph-online.ro

Turcanu este doctor-inginer in constructii civile si s-a remarcat prin activitati specifice domeniului alaturi de lideri din administratia locala si judeteana.

El a fost consilierul viceprimarului cu atribuţii de primar, Iulian Teodorescu, în perioada martie-decembrie 2015 pe probleme edilitare-construcţii, ulterior fiind implicat în toate proiectele edilitare pe fonduri europene alături de fostul preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma.

Si actualul sef al judetului, Bogdan Toader, a beneficiat de experienta lui Turcanu, avandu-l consilier o buna bucata de vreme.

Andrei Turcanu este un personaj mai degrabă apolitic, axat în special pe probleme edilitare şi de urmărire a lucrărilor de construcţii din Ploieşti şi judeţ. În urma demersurilor acestuia au fost montate oglinzi la anumite intersecţii fără vizibiliate iar trotuarul din faţa Galeriilor Comerciale a fost „curăţat“ de autoturisme în ciuda unui cor de critici venite chiar din rândul administraţiei ploieştene.

Numirea lui Turcanu in fruntea ANL este, fara doar si poate, un motiv de mandrie pentru prahoveni, fiind unul dintre cei mai mari specialisti in domeniu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro