Luni, 26 iulie 2021 - 8:18:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Revoluţionari prahoveni s-au reunit într-o federaţie


20 februarie 2014

La Prefectura Prahova, a avut loc şedinţa reunită a celor şase organizatii de revolutionari existente în judetul Prahova pentru constituirea unei Federatii judetene. Au participat, ca invitaţi speciali, Vasile Vădan – jurist, Prefectura Prahova, şi senatorul de Prahova Dan Aurel Ioniţă - membru al Comisiei Parlamentare a Revolutionarilor din Decembrie 1989 (CPRD).

 În urma unor discuţii extreme de interesante şi constructive, menite să refacă imaginea terfelită a revoluţiei şi a celor care şi-au adus efectiv aportul la demolarea regimului comunist dictatorial, a fost propus şi ales, ca preşedinte al Federaţiei Organizaţiilor de Revoluţionari Prahova, ec. Nicolae Bălănoiu, care urmează să întreprindă demersurile necesare de recunoaştere juridică, cu act constitutiv, statut, obiective.

„Această  Uniune la nivel judeţean este, practic,  o premieră naţională, care va îmbunătăţi imaginea revoluţionarilor prahoveni, dar va conduce şi la promovarea adevăratelor idealuri ale revoluţiei române, astfel încât ei să fie recunoscuţi şi reprezentaţi în relaţia cu SSPR, CPRD şi alte instituţii centrale şi locale. Vă urez succes”, a menţionat senatorul Ioniţă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(410 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar mirica a gheorghe 0  

ca parere a FRONTULUI DEMOCRAT ROMAN cred si sint de parere ca faceti o mare greseala bagindul pe NICOLAIE balanoiu in acest a federatie veti avea de pierdut el nu merita cind a fost superfect dadea din coate nu vedea de3cit cei al lui si nu adevarul , va recomand prahoveni revolutionari de sinteti lasatil si pe el si pe ceilanti la oparte , nu va pot recomanda mai nimic in afara de aceasta contactatima 0720175140 FRONTUL DEMOCRAT ROMAN.

(25 ianuarie 2015 13:07:22)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iulie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro