Duminică, 28 aprilie 2024 - 5:15:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Stadionul Ilie Oana la SGU- tarife mai mari şi costuri suplimentare. Ce se ascunde în spatele solicitării?


28 aprilie 2022

O publicaţie locală anunţă că veşnicul Valeriu Răchită şi-ar fi dat demisia din funcţia de...antrenor la CSM Ploieşti. Şi ca într-o melodramă ieftină, noul director Donald Constantin a refuzat să o primească....Lacrimi, jale, dar colegii noştri uită că demisia este un act unilateral, nu se aprobă, nu poţi să te răzgândeşti, demisionezi şi punct! Adică înregistrezi demisia la secretariatul CSM, iei număr de înregistrare şi gata. Nu comentăm faptul că Răchită demisionează dintr-un post de antrenor, nimeni neştiind ce grupă antrenează, când au loc antrenamentele şi unde şi nici de ce unul dintre cei 14 antrenori de la CSM ocupă un birou în stadionul Ilie Oană. 

Gurile rele susţin demisia manajerului ar fi plecat de la supărarea că CSM renunţă la stadion şi el rămâne fără ...obiectul muncii. Adică tot ce înseamnă adminsitrarea stadionului ar putea trece la SGU Ploieşti, iar Răchită nu are o relaţie foarte apropiată cu Adrian Semcu şi automat nu vor mai putea exista anumite...intervenţii...

Dar revenind la trecerea stadionului, proiectul este unul pompieristic, neexistând o estimare a costurilor cauzate de acest transfer. SGU este o societate comercială, iar transferul stadionului va genera: impozit pe teren, pe clădiri, dar şi pe profit. Deci automat vor trebui majorate taxele pentru evenimentele desfăşurate pe stadion. (meciuri de fotbal sau orice alt eveniment!!!). Cu alte cuvinte, în loc să existe un sprijin pentru echipa locală Petrolul Ploieşti, pe modelul celebru al Clujului, tarifele vor fi majorate şi va exista o presiune şi mai mare pe Asociaţia Petrolul 52.(Vom scrie în curând şi despre un alt proiect de asociere, existând în acest moment vreo 5 consilieri locali care se antrenează pentru a deveni membri în Comitetul Director al Petrolului!!!) 

De fapt, trecerea stadionului în administrarea SGU Ploieşti va însemna o întoarcere în urmă cu vreo 8-9 ani. Atunci SGU ajunsese în pragul falimentului tocmai din cauza costurilor uriaşe rezultate din administrarea stadionului. Atunci a fost luată decizia de a trece imobilul în administrarea CSM Ploieşti, clubul fiind o instituţie publică, deci neplătitoare de taxe şi impozite, conform legislaţiei. Şi mai există o problemă: cea a personalului care ar trebui să administreze stadionul. La CSM există o anumită grilă de salarizare, la SGU este alta. 

Dar ultimele zvonuri de pe "frontul" stadionului Ilie Oană susţin că foarte curând după transferul stadionului la SGU, va exista o decizie a AGA prin care postul de director va fi scos la concurs. Iar din criteriile de selecţionare a noului director vor dispărea cele legate de studiile superioare... Oare să credem zvonul? 


PS: FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV, NICIDECUM DE LA ANTRENAMENTELE SUSŢINUTE DE VIVI RACHITĂ LA CSM PLOIESTI!!!



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro