Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:15:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Avarie la o magistrală din Măneciu: peste 30 de copaci rupţi, gospodării afectate FOTO


8 iunie 2017

Mai multe gospodării au fost afectate, peste 30 de copaci au fost rupţi, iar o maşină de teren a fost mutată din loc de o avarie la o magistrală din Măneciu, judeţul Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, o maşină de teren a fost luată de apă şi mutată aproximativ 10 metri, gardurile mai multor curţi au fost puse la pământ, iar o gospodărie a fost inundată, fiind blocat accesul în locuinţă după ce s-a produs o avarie la magistrala din Măneciu.

"A venit apa cu putere, ca o viitură. Maşina a fost luată de apă câţiva metri şi s-a oprit într-un copac. Sunt garduri distruse, iar o gospodărie este inundată şi nu se mai poate intra în casă. Echipajele de pompieri sunt la faţa locului", a declarat Vasiloae.  Vasiloae a mai spus că avaria s-a produs la magistrala care leagă Barajul Măneciu de Hidrocentrala Homorâciu, conducta având un diametru de 2 metri şi fiind la suprafaţă.

Din cauza puterii cu care a ieşit apa, au fost puşi la pământ peste 30 de copaci, iar mai multe terenuri au fost inundate.

Potrivit acesteia, nu sunt consumatori afectaţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro