Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:47:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Naţională a Tineretului aniversată festiv la Buşteni


28 aprilie 2017

Moment aniversar care a căpătat de multă vreme atât o semnificaţie, cât şi o amploare deosebită în special în rândul tinerei generaţii, dar nu numai, Ziua Naţională a Tineretului este aniversată în fiecare an pe data de 2 Mai.

De această dată, la Buşteni momentul va fi marcat printr-un eveniment dedicat celor mai merituoşi elevi de la unităţile de învăţământ din oraş. Cei care s-au remarcat prin obţinerea unor rezultate deosebite în urma participării la concursurile şcolare organizate atât pe plan local, cât şi naţional, vor fi de această dată protagoniştii evenimentului, fiind răsplătiţi cu binemeritate premii. Festivitatea de premiere va fi găzduită de Centrul Cultural Aurel Stroe din localitate marţi, 2 Mai 2017, orele 11.00, într-un cadru festiv, evenimentul având pe agendă diverse spectacole dedicate elevilor.

Până în prezent, la Buşteni evenimentul se desfăşura pe data de 1 Iunie. Dar din cauza faptului că acum acea dată coincide cu perioada campaniei electorale pentru alegerile locale parţiale - 11 iunie 2017 fiind data stabilită pentru aceste alegeri - şi pentru a nu exista posibilitatea vreunui prilej de interpretare, administraţia locală a decis devansarea evenimentului pe data de 2 Mai.

Organizatorii evenimentului s-au confruntat oarecum cu o situaţie similară şi anul trecut, data de 1 Iunie fiind în plină campanie electorală, lucru care a determinat amânarea evenimentului pentru o dată ulterioară. În consecinţă, la manifestarea organizată anul acesta, şi premiile care trebuiau acordate pentru anul şcolar 2015- 2016 vor ajunge la elevii cu rezultate deosebite.

Toate aceste măsuri de ordin strict organizatoric au fost luate de către administraţia locală tocmai avându-se în vedere excluderea oricărei posibilităţi ca elevii cu rezultate deosebite care au fost premiaţi la concursurile şi olimpiadele şcolare să aibă în vreun fel de suferit în această privinţă.

Este o tradiţie care trebuie păstrată şi, în plus de asta, elevii merituoşi trebuie încurajaţi în permanenţă pentru a obţine şi pe viitor rezultate dintre cele mai bune!

          


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro