Marţi, 16 aprilie 2024 - 3:30:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Căşuneanu lăsat fără teren de Autostrada Bucureşti-Ploieşti


21 august 2013

Omul de afaceri Costel Căşuneanu şi un angajat al Prefecturii Prahova, Vasile Vădan, se numără printre cei care vor fi expropriaţi pentru amenajarea nodului rutier de acces către Autostrada Bucureşti - Ploieşti, care va fi construit în comuna Gherghiţa din judeţul Prahova, a afirmat marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Prahova, preşedintele Mircea Cosma.

"La studierea terenurilor necesare exproprierii, s-a constatat că un teren de opt hectare aparţine domnului Vădan, un salariat la Prefectură şi că al doilea, tot mare, e al lui Căşuneanu. Are un sfert din teren, deci are mult mai mult. Pe partea cealaltă sunt 15 proprietari", a afirmat Cosma.

Marţi, Consiliul Judeţean Prahova a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea unui nod rutier de acces spre şi din Autostrada Bucureşti - Ploieşti în comuna Gherghiţa, situată la intersecţia A3 cu drumul judeţean 100 B, kilometrul 14+364 metri. Construcţia va fi realizată pe o perioadă de 12 luni, cu fonduri de la bugetul local, iar datele financiare sunt, deocamdată, confidenţiale.

Tot marţi, consilierii judeţeni din Prahova au aprobat achiziţionarea de servicii juridice de consultanţă, asistenţă şi reprezentare în vederea exproprierilor în zona în care se va amenaja acest nod de autostradă.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro