Marţi, 19 martie 2024 - 1:47:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident grav pe DN1, între Bucureşti şi Ploieşti: Un bărbat a murit înainte de a fi preluat de elicopterul SMURD


25 februarie 2017

Una dintre victimele accidentului rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti, a murit înainte de a fi preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD sosit la faţa locului, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, suferind un traumatism cranio-cerebral grav. Un alt rănit a fost preluat cu elicopterul, fiind în comă, iar o femeie de 24 de ani a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

Unul dintre cei doi răniţi grav în accidentul produs, sâmbătă după-amiază pe DN 1, în localitatea Româneşti din judeţul Prahova, a murit înainte de a fi preluat de elicopterul SMURD,a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, leziunile fiind fatale.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, Mădălin Ipatie, a declarat pentru News.ro că o altă victimă rănită în accident, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost preluat de echipajul de pe elicopterul SMURD, fiind în stare comatoasă, iar o femeie de 24 de ani, care a suferit un traumatism la o gleznă, a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Bărbatul decedat se afla într-unul dintre autoturismele implicate în accident, în timp ce femeia şi celălalt rănit circulau cu al doilea autoturism.

Ceie două autovehicule, care circulau către Ploieşti, au intrat în coliziune în momentul în care unul dintre şoferi a încercat să treacă de pe prima pe a doua bandă a drumului, fără să se asigure înainte de a face acest lucru. Ambele autotutrisme au ieşit de pe carosabil în urma impactului extrem de violent.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro