Marţi, 19 martie 2024 - 1:33:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti, stat în stat! Botez cere demisia conducerii clubului şi promite plângeri penale pentru abuz în serviciu!


29 iulie 2021

Consilierul George Botez s-a arătat indignat de modul în care conducerea CSM Ploieşti înţelege să răspundă interpelărilor aleşilor locali. Botez a prezentat un răspuns primti din partea clubului sportiv, răspuns semnat de directorul adjunct Lucian Rădulescu. Consilierul PSD consideră bătaie de joc modul în care i s-a răspuns la ultima interpelare adresată CSM.

"Domnule primar m-am săturat să fiu umilit de cei de la CSM. Vă solicit ca în termen de 3 zile cei care au elaborat şi semnat o asemenea mizerie de răspuns să îşi dea demisia sau să fie demişi.Nu se poate ca la 14 întrebări punctuale tu să îmi răspunzi pe jumătate de pagină cu citate din hotărârile de consiliu local, adoptate dea lungul vremii. Asta este miştocăreală ieftină şi nu sunt dispus să accept asemenea mizerii. Mi se mai adaugă la răspuns un CV al unui domn Valeriu Răchită. Văd că a reuşit să ia bacul, are o licenţă Pro, nu pricep la ce ne ajută asta şi cam atât...Nu am cerut aşa ceva! Domnule primar vă rog să luaţi măsuri şi să faceţi ordine. Dacă în trei zile nu voi avea răspunsul corect, voi face plângeri penale pentru abuz în serviciu tuturor celor care conduc acum CSM Ploieşti. M-am săturat de fotbalişti expiraţi care ne dau lecţii de administraţie!", a spus avocatul Botez.

Primarul Andrei Volosevici a promis că se va ocupa de problemă şi va avea grijă ca social democratul George Botez să primească răspunsul solicitat foarte repede. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro