Duminică, 20 iunie 2021 - 8:43:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ministrul de Interne la învestirea noului prefect al judeţului Prahova


14 ianuarie 2017

Carmen Dan, ministrul de Interne, împreună cu Graţiela Gavrilescu, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, au participat la investirea noului prefect de Prahova, Mădălina Lupea.

Mădălina Lupea a fost numită joi prefect al judeţului Prahova, înlocuindu-l pe călărăşeanul Ştefan Daniel Grigoraş, numit de Dacian Cioloş la sfârşitul lunii noiembrie 2016.

Lupea a fost procuror în cadrul Parchetului Judecătoriei Ploieşti, iar după retragerea din magistratură a condus mai multe societăţi comerciale, iar de la data de 1 august 2014 a ocupat postul de subprefect al judeţului Prahova. Mădălina Lupea este înalt funcţionar public, promovând examenul pentru această funcţie în 2015.

Vizibil emoţionată, Mădălina Lupea le-a mulţumit colaboratorilor direcţi, în special pentru cele cinci luni în care a condus singură Prefectura Prahova. Lupea a promis transparenţă deplină şi a promis că va rămâne un partener de dialog pentru toate ONG-uri, asociaţii patronale şi sindicale. "Voi da dovadă de corectitudine, imparţialitate şi voi aplica întotdeauna legea în interesul cetăţeanului", a mai spus Mădălina Lupea

Ministrul Carmen Dan i-a urat succes Mădălinei Lupea şi a asigurat-o că va avea întotdeauna sprijin pentru rezolvarea tuturor problemelor apărute în Prahova


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(413 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro