Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:29:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aleşii locali ploieşteni-soluţie comună pentru reluarea furnizării apei calde în Ploieşti!


24 august 2022

Consilierii locali au identificat cea mai bună soluţie pentru reluarea furnizării apei calde în municipiul Ploieşti. Aleşii PNL au publicat un comunicat de presă în care anunţă că fac echipă cu PSD, USR, ProRomania şi ALDE pentru rezolvarea problemei: 

"Grupul consilierilor locali PNL consideră că trebuie depăşită etapa declaraţiilor politice ale Executivului ploieştean, fiind nevoie de acţiune şi decizie responsabilă! Ne aflăm într-un moment de criză fără precedent pentru oraşul nostru şi considerăm că doar printr-o decizie curajoasă şi de asumare administrativă putem să depăşim această situaţie.
 
Astfel, astăzi, consilierii locali PNL, alături de consilieri ai USR, PSD, Pro România şi ALDE, au iniţiat un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei societăţi comerciale (Termo- Ploieşti) care să poată prelua în regim de urgenţă activitatea de producere a agentului termic (pentru apa caldă şi căldura în cele peste 60.000 de apartamente din Ploieşti racordate la sistemul centralizat).
 
De asemenea, consilierii PNL au iniţiat proiectul de HCL prin care solicită Consiliului Judeţean predarea  CET-ului Brazi şi a reţelei primare de transport a agentului termic, astfel încât întregul sistem- de la producţia agentului termic, la distribuţie şi până la punctele termice de cartier- să se afle în patrimoniul Primăriei Municipiului Ploieşti.
 
Ambele proiecte de HCL vor fi supuse votului Consiliului Local convocat în şedinţă extraordinară pentru data de mâine, 25 august, ora 16.00 .
 
Ne exprimăm speranţa că reprezentaţii tuturor partidelor politice din Consiliul Local vor înţelege că aceasta este singura soluţie pentru a ne asigura că ploieştenii vor avea din nou apă caldă şi căldură (în sezonul de iarnă) şi vor acorda votul lor favorabil.". 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro