Sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 7:53:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Calistrat Cutov, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu si Amansio Paraschiv la Busteni


26 noiembrie 2016

Fostii campioni mondiali Calistrat Cutov, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu si actualul campion mondial la kickboxing profesionist Amansio Paraschiv au participat ieri la o conferinta de presa organizata de Primaria orasului Busteni.

Cei patru mari sportivi au fost primiti pe terasa Castelului Cantacuzino de catre Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, cu paine si sare si cu buchete de trandafiri in culorile tricolorului.

In cuvantul sau, Emanoil Savin a subliniat: "Imi face mare placere sa aduc, din nou, in prim plan, sportivi care au scris istorie in lumea boxului romanesc! Este stiut faptul ca toti marii boxeri ai tarii noastre, in anumite perioade, au ales sa se antreneze la Busteni, oras de care-i leaga amintiri dragi, multi dintre ei ajungand in ultimii ani cetateni de onoare ai orasului, cum sunt Leonard Doroftei si Adrian Diaconu! Si pe viitor, Busteniul, aflat in plina dezvoltare ii va astepta cu drag pe competitorii nostri de frunte pentru a le fi gazda  primitoare in pregatirea viitoarelor performante!".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro