Luni, 15 aprilie 2024 - 10:51:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Ziua Cadrului Didactic" sărbătorită la Cabana Gura Diham


10 martie 2014

Cabana Gura Diham din Buşteni a găzduit vineri, 7 martie, cea de-a XI-a ediţie a ”Zilei Cadrului Didactic”, manifestare foarte apreciată, care a devenit deja tradiţie în oraşul de la poalele Caraimanului.

Au participat la eveniment cadrele didactice pensionate şi active care îşi desfăşoară activitatea la unităţile de învăţământ de pe cuprinsul localităţii, reprezentanţi ai Consiliului local Buşteni, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, precum şi alte oficialităţi din cadrul administraţiei locale.

 La această a XI-a ediţie au fost recompensate 38 de cadre didactice din Buşteni. Ca şi în anii anteriori, profesorii au primit, în cadru festiv, flori, diplome, precum şi premii în bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei.  

De menţionat faptul că, în cele 11 ediţii, au fost premiate 414 cadre didactice care s-au evidenţiat în pregătirea elevilor din Buşteni care au participat la olimpiadele judeţene şi naţionale, unde au obţinut premii şi menţiuni.

Surpriza evenimentului, pregătită special pentru sărbătoriţi chiar de primarul oraşului Emanoil Savin, a fost tortul imens, în formă de carte.  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro