Joi, 28 martie 2024 - 12:25:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Posibil focar de coronavirus la Hipodromul Ploieşti! Cine încearcă să muşamalizeze problema?


23 martie 2021

Două casiere de la Hipodromul Ploieşti au fost depistate, pe test rapid, ca fiind infectate cu coronavirus. Tot personalul a fost testat, marţi, cu teste rapide. Interesant este că testele nu au fost făcute de personal medical, ci de către unul dintre angajaţii Hipodromului, mai exact, de către o angajată. Ciudată soluţie, mai ales că CSM Ploieşti are angajaţi mai mulţi asistenţi medicali, care ar fi putut face testele rapide în mod profesionist.

În urma testelor, alte trei persoane au ieşit pozitive. Speriaţi de amploarea infectărilor, au repetat testele. De această dată unele dintre cele trei au ieşit...negative...

Nu a fost nici de această dată chemată o clinică medicală pentru a efectura teste PCR-Real Time, probabil pentru a se încerca muşamalizarea problemei!

Se pare că de o săptămână, mai mulţi angajaţi ai Hipodromului ar avea diverse simptome. Unii au rămas la domiciului, în concediu de odihnă, alţii au continuat să vină la serviciu, susţinînd că este vorba despre o simplă răceală.

Nici în al 12 lea ceas, conducerea CSM Ploieşti nu a contactat serviciile unei clinici medicale autorizate şi asta în ciuda faptului că dacă cele cinci persoane chiar sunt infectate cu coronavirus vorbim despre un focar COVID-19 şi ar trebui chemată o firmă specializată în dezinfectarea tuturor spaţiilor.

Soluţia aleasă de şefii CSM Ploieşti a fost reducerea personalului din birouri şi trecerea la munca la domiciliu....Cam târziu, mai ales că măsura este luată în alte instituţii din subordinea Primăriei Ploieşti de mai bine de un an.

Oricum, ascunderea unui focar de coronavirus înseamnă...zădărnicirea combaterii bolilor, faptă penală, dar probabil această constatare va fi făcută de către reprezentanţii DSP Prahova şi cei ai Poliţiei! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro