Joi, 13 iunie 2024 - 4:15:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fără campanie electorală în şcoli


25 aprilie 2014

Ministrul Remus Pricopie i-a atenţionat, joi, pe inspectorii şcolari generali cu care fost în videoconferinţă că şcoala nu are voie să fie implicată în campania pentru europarlamentare, recomandându-le însă să organizeze acţiuni de informare cu specialişti privind acest scrutin, în special în licee.

"Azi am avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari centrali. Am discutat despre mai multe lucruri, dar unul dintre subiecte a fost legat de alegeri şi aici am avut trei direcţii distincte. Şcoala nu are voie să fie implicată în campanie, dar aceasta nu înseamnă că şcoala trebuie să fie absentă în discuţia despre instituţiile europene", a spus Pricopie, joi, la lansarea de către Autoritatea Electorală Permanentă a campaniei de informare "Ambasador de România Europeana".

El a menţionat că le-a recomandat inspectorilor generali să organizeze activităţi de informare privind importanţa participării la vot şi despre instituţiile europene.

"Am recomandat inspectorilor generali să avem acţiuni nu cu oameni politici, dar cu specialişti, cu oameni care nu sunt implicaţi în campania politică şi să le vorbească tinerilor despre importanţa alegerilor în general şi, cu atât mai mult, importanţa celor europene", a arătat Remus Pricopie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro