Duminică, 28 aprilie 2024 - 4:15:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti: fără distanţare socială, fără mască, cu ţigara aprinsă într-o instituţie publică!


26 februarie 2021



O şedinţă cu şoferii de la TCE demonstrează că la societatea care asigură transportul public al ploieştenilor lucrurile nu sunt deloc în regulă. Unul dintre participanţi ne-a trimis mai multe clipuri din timpul discuţiilor.

Publicăm unul singur în care se vede dispreţul directorului TCE Ploieşti faţă de orice regulă. Alexandri Nicolae, directorul TCE, fumează fără nicio jenă, nu poartă mască, iar regulile de distanţare socială sunt doar un vis în faţa şoferilor şi a liderilor de sindicat. 

Întâlnirea din sala de şedinţe a TCE nu a fost prima. Cu doar câteva zile înainte, directorul TCE împreună cu liderii de sindicat şi câţiva sindicalişti aleşi pe sprânceană au participat la o discuţie la Restaurantul Orizont. La discuţia de la Orizont, susţin sindicaliştii, ar fi participat şi primarul Andrei Volosevici. 

TCE Ploieşti stă pe un butoi de pulbere, nemulţumirile angajaţilor nemaiputând fi ţinute în frâu.

Vă lăsăm să vizionaţi o parte din discuţia dintre Alexandri Nicolae, directorul TCE, şi salariaţii societăţii. Comentariile sunt de prisos, dar ne întrebăm oare cine sancţionează fumatul într-o instituţie publică, nepurtarea măştii şi nerespectarea normelor privind distanţarea socială.






 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
salarii,
tce,
autobuze

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro