Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:38:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şedinţă CL cu iz de stand-up comedy


28 februarie 2013

Un cetăţean obişnuit care ar fi participat la şedinţa Consiliului Local Ploieşti ar fi spus că a nimerit într-o locaţi greşită. Nu de alta, dar cel puţin debutul întâlnirii dintre aleşii ploieştenilor a avut accentul unui spectacol veritabil de stand-up comedy.

Spre exemplu, la doar câteva minute de la debutul întâlnirii, preşedintele de şedinţă Gheorghe Sârbu (PDL) s-a ridicat fără nicio explicaţie şi a ieşit impetuos din sală. E drept...îi sunase, insistent, telefonul mobil.

În aşteptarea pedelistului Sârbu, primarul Iulian Bădescu i-a informat pe aleşi despre intenţia preşedintelui CJ Prahova Mircea Cosma de a face un schimb de spitale cu municipalitatea. Astfel, aşa cum www.stiriactuale.ro a scris deja, Spitalul de Pediatrie va trece în patrimoniul municipalităţii, iar CJ va prelua Spitalul de Boli Infecţioase. Edilul le-a spus aleşilor şi că intenţionează să stingă rapid litigiul cu Primăria Bucov, privitor la Parcul Constantin Stere.

În timp ce primarul le sustrăgea atenţia consilierilor locali, Gheorghe Sârbu s-a întors în sală, şi a motivat sec, spre amuzamentul sălii,  „a fost o problemă care nu suporta amânare”.

Dar momentele comice nu s-au terminat aici. Tot Sârbu a solicitat la doar cinci minute după telefonul important „o pauză de o ţigară” pentru a şi consulta colegii de partid cu privire la un proiect aflat pe ordinea de zi.

Nici după finalizarea consultărilor nota umoristică nu a încetat. „Comentarii? Nu. Cine este pentru? Cineva împotrivă? Se abţine cineva?”, s-au auzit, ca şi când erau înregistrate pe un casetofon, întrebările lui Sârbu, spre amuzamentul general al celor prezenţi la şedinţa CL.

Oricum, aleşii ploieştenilor au aprobat înfiinţarea unei linii de serviciu la domiciliul pacienţilor la Spitalul Municipal, Regulamentul curselor de trap, dar şi organigramele SPFL, Serviciului Public de Evidenţa Populaţiei sau a Teatrului Toma Caragiu.

Rămâne o singură întrebare...Cine l-a sunat pe Gheorghe Sârbu? Gurile rele susţin că la telefon ar fi fost Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, lucru infirmat categoric de alesul local. Oricum am observat că telefonul lui Sârbu a sunat la câteva secunde după ce primarul Iulian Bădescu a trimis un sms de pe telefonul personal.

Deci? Bădescu i-a trimis sms Robertei Anastase, iar aceasta l-a sunat pe Sârbu pentru a se asigura că aleşii PDL vor vota cum trebuie toate proiectele de hotărâre?

E o întrebare la care probabil nu vom avea un răspuns ferm niciodată...

Dumneavoastră ce credeţi?

Foto: www.max-media.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro