Marţi, 19 martie 2024 - 1:33:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ ALO, ANPC? Produse vechi vândute copiilor de magazinul Marisan din cartierul Mihai Bravu din Ploieşti!


18 august 2019

Într-o perioadă în care sănătatea a devenit un bun preţios, există oameni care pur şi simplu îşi bat joc de semenii lor.

Sâmbătă dimineaţă, o fetiţă de 10 ani merge la magazinul Marisan din cartierul ploieştean Mihai Bravu pentru a cumpăra câteva mezeluri.Printre altele copilul a dorit câteva bucăţele de şorici.

Atitudinea vânzătoarei nu are nicio legătură cu bunul simţ, bătându-şi efectiv joc de copil. Mai întâi s-a făctut că uită să dea restul copilului, în timp ce se lăuda unei prietene că nu are de ce să fie politicoasă cu cei mici. "Le pun produse mai multe, nu e musai să le dau ce e mai proaspăt, iar restul...să mai aştepte că au timp destul", bombănea aşa zisa vânzătoare care nu a învăţat regulile de bun simţ ale comerţului modern.

Copilul pleacă acasă, iar când ajunge...stupoare...şoriciul era vechi, mirosind a stricat. Pleacă înapoi la magazin pentru a-i reproşa vânzătoarei că i-a vândut şorici stricat. Din nou, comercianta persiflează fetiţa, semn că nu dă doi bani pe sănătatea unui copil.

Ne întrebăm cum tolerează conducerea Marisan un asemenea comportament şi dacă au cunoştinţă de modul în care funcţionează magazinul din Mihai Bravu.

Aşteptăm un punct de vedere al celor de la Marisan şi promitem să începem să urmărim activitatea şi a altor magazine ale fabricii de mezeluri. Solicităm reprezentanţilor ANPC şi DSV să verifice activitatea magazinului respectiv pentru a nu se mai întâmpla şi altor ploieşteni aşa ceva.

Nu de alta, dar să vinzi produse vechi unui copil este o adevărată crimă!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro