Marţi, 19 martie 2024 - 10:53:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Logodnă între USL şi PDL la Ploieşti


6 februarie 2013

După două tentative eşuate de a demara construirea unui nou ansamblu de locuinţe realizate de ANL prin credit ipotecar, edilul Iulian Bădescu face  nouă încercare.

Astfel, potrivit unu comunicat al Primăriei Ploieşti, „în urma discuţiilor purtate de Iulian Badescu cu consilierii locali ai PDL şi la solicitarea acestora,  primarul a decis convocarea unei  şedinţe extraordinare, pentru a putea fi rediscutat proiectul privind construcţia de locuinţe ANL cu credit ipotecar”.

Ceea ce nu se spune în comunicatul municipalităţii este că potrivit zvonurilor, democrat liberalii au solicitat, în schimbul voturilor penru hotărârile de patrimoniu, ...un post de viceprimar.

Ceea care ar putea ocupa această funcţie este Cătălina Bozianu, fost viceprimar PNL în timpul administraţiei Volosevici, acum membru PDL.

Şi uite aşa, PPDD este tot mai aproape de pierderea postului de viceprimar al Ploieştiului, zvonurile privind schimbarea lui Raul Petrescu devenind acum aproape o certitudine.

Rămâne de văzut care va fi reacţia lui Mircea Cosma, preşedintele PSD Prahova, fiind cunoscut faptul că liderul social democrat este un adversar pe faţă a unor astfel de alianţe. La fel de interesant va fi şi punctul de vedere al conducerii centrale a USL care a declarat în nenumărate rânduri că nu sunt permise alianţe cu reprezentanţii PDL în teritoriu.

Dar până la schimbarea lui Raul Petrescu şi desemnarea unui viceprimar PDL, aleşii ploieşteni se vor întâlni pe 7 februarie  într-o şedinţă extraordinară având pe ordinea de zi „proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 67/2008 a Consiliului Local al municipiului Ploieşti privind trecerea terenului cu suprafata de 11.988 mp, situat in Ploiesti, str. Cosminele nr. 11A, catre Agentia Nationala pentru Locuinte”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro