Miercuri, 17 aprilie 2024 - 12:53:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO 111 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu! Un eveniment extraordinar, nu doar pentru câmpineni


17 iunie 2021

Casa Tineretului din Câmpina este gazda unei expoziţii inedite: "111 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu". Evenimentul este organizat de Primăria Câmpina în colaborare cu comandorul Gheorghe Coman şi va fi deschisă până pe data de 21 iunie, între orele 9.00-17.00. Este un omagiu adus lui Aurel Vlaicu, geniul aeronauticii româneşti, dar şi o prezentare a lumii aviaţiei din ţara noastră.

Inaugurarea expoziţiei a fost un eveniment prin prezenţa comandorului Gheorghe Coman, care la 90 de ani le-a spus celor prezenţi că visurile se împlinesc întotdeauna. El i-a mulţumit primarului Alin Moldoveanu pentru ajutorul extraordinar acordat în realizarea evenimentului, la care viseaza de aproximativ 5 ani. Comandorul Coman le-a mărturisit celor prezenţi că după discuţiile cu edilul Câmpinei este convins că foarte curând în cel de al doilea municipiu al judeţului va fi inaugurat un muzeu dedicat lui Vlaicu.

Vizibil emoţionat, primarul Alin Moldoveanu a declarat că a fost impresionat de vitalitatea comandarului Gheorghe Coman şi de poveştile inedite despre Vlaicu pe care acesta le cunoaşte. 
Iar în final vă arătăm câteva fotografii din expoziţia de la Câmpina şi vă recomandăm să vă duceţi copiii să o viziteze pentru că este o filă extraordinară de istorie românească!











 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro