Marţi, 16 aprilie 2024 - 8:24:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Azi la Timişoara, mâine-n toată ţara!


1 mai 2014

Potrivit Yahoo News, autorităţile locale din Timişoara au aprobat înfiinţarea unei pieţe ţărăneşti volante, unde va fi interzisă vânzarea produselor din import. Ideea timişoreană, cu adevărat revoluţionară, ar putea fi preluată de toate marile oraşe, inclusiv Ploieştii.

Astfel, începând din 10 mai, producătorii locali îşi vor putea expune gratuit marfa în fiecare zi de sâmbătă, când va fi organizată piaţa.

„Fără mese rezervate pentru comercianţi şi fără presiuni din partea acestora. O piaţă în care preţurile trebuie să aibă la bază doar raportul dintre cerere şi ofertă. Sper ca eforturile din toată această perioadă să se concretizeze în producători care să găsescă clienţi numeroşi şi timişoreni care să se întoarcă acasă cu produse proaspete, naturale şi la preţuri corecte”, a afirmat consilierul local Ştefan Sandu, unul dintre iniţiatorii proiectului, citat de tion.ro.

Autorităţile locare au stabilit şi sancţiuni pentru cei care vor încerca să vândă produse de import în piaţa ţărănească volantă. Ei vor fi amendaţi cu 1000 de lei şi li se va interzice dreptul de a comercializa produse în oricare dintre pieţele Timişoarei, timp de un an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro