Marţi, 27 februarie 2024 - 12:04:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 2.000 de semnături strânse pentru introducerea separatoarelor de sens pe DN1


2 octombrie 2014

Salariaţii unei firme din Câmpina care au organizat, marţi, acţiunea în memoria victimelor accidentului de pe DN 1 strâng semnături pentru o ”petiţie vizând introducerea urgentă a separatoarelor de sens pe DN1”, până acum peste 2.000 de persoane semnând această petiţie, ce va fi transmisă CNADNR.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, miercuri, de către organizatorii "protestului în negru", desfăşurat marţi după-amiază în Câmpina, oraşul în care locuiau cele cinci victime ale accidentului produs sâmbătă seară pe DN 1, au lansat o campanie de strângere de semnături pentru o petiţie care va transmisă CNADNR, în scopul de a-i determina pe reprezentanţii acestei instituţii să monteze "cât mai urgent" separatoare de sens pe DN 1, scrie MEDIAFAX.

Scopul petiţiei este acela de "sensibilizare a autorităţilor centrale, pentru a determina CNADNR să ia măsuri concrete şi cât mai repede cu putinţă", susţin iniţiatorii.

"Dorim să atragem atenţia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România că prevenţia trebuie să fie o prioritate, că pe DN1 trebuie montate separatoare de sens din beton de la un capăt la altul al acestui drum naţional care a făcut până acum sute, poate mii de victime. Separatoarele de sens şi sensurile giratorii în intersecţii cheie (Floreşti, Băneşti etc.) pot salva vieţi!", arată, în comunicatul dat publicităţii miercuri, organizatorii protestului de marţi, care sunt şi iniţiatori ai acestei petiţii. Potrivit sursei citate, în timpul manifestării de marţi după-amiază, dar şi la finalul acesteia, peste 2.000 de persoane au semnat petiţia, iar campania de strângere se semnături continuă miercuri şi joi în Pasajul de la Ceas, din centrul municipiului Câmpina.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro