Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:02:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un primar din Prahova merge pe banii comunei în Las Vegas


28 februarie 2017

La Primăria din Brebu, judeţul Prahova, a sosit la începutul lunii o invitaţie din partea Societăţii pentru Administraţie Publică, un ONG din Braşov.

A doua zi, invitaţia a fost aprobată printr-un proiect de hotărâre al Consiliului Local. Mai exact, au fost alocaţi din bugetul primăriei 45.000 de lei pentru o vizită de 10 zile în Statele Unite ale Americii.

Potrivit reporterului Digi24, tema proiectului este „Actul administrativ în Statele Unite ale Americii, importanţa parteneriatului cu actori publici şi privaţi. Parteneriatul cu cetăţenii”.

Primarul, un funcţionar şi doi consilieri vor vizita Orlando, Miami, Florida şi Las Vegas pentru a vedea „cum se face treaba acolo”.

„Mi-aş dori să-i duc pe tovarăşii mei să vadă şi Las Vegas-ul. Care este problema? Niciodată nu este bine numai să stai, să mănânci, să bei şi să cleveteşti.

Este bine totuşi să ai şi această hrană spirituală. Hrana spirituală ce-nseamnă? Excursia, înseamnă schimbul de experienţă”, a declarat primarul din Brebu, Adrian Ungureanu, pentru Digi24.

Primarul şi echipa sa vor decola spre Statele Unite pe 28 mai şi promite că la întoarcere le vor prezenta locuitorilor un raport cu privire la vizită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro