Luni, 26 februarie 2024 - 11:40:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şefi noi la APM şi la APIA Prahova


18 decembrie 2012

Nici nu s-au terminat bine alegerile parlamentare că liberalii şi social-democraţii prahoveni au început să ocupe posturile rămase de împărţit pe la şefia deconcentratelor.

Dacă pesediştii l-au impus pe Ion Dilirici la şefia APIA Prahova, liberalii au nominalizat noul şef de la APM Prahova.  Doar că Dilirici a ocupat postul prin concurs fiind nevoit să renunţe la mandatul de consilier judeţean. El vine să liniştească apele într-o instituţie măcinată de certurile dintre fostul director Aurel Banu şi directorul de la Direcţia Agricolă, Aurel Anghel.

La  Agenţia Judeţeană de Protecţia Mediului nou director este Dragoş Ghimbaş care îl înlocuieşte pe Mihai Buzea.

Jurist de meserie, Ghimbaş este originar din Sinaia, oraş în care şi-a început cariera profesională ca şi recepţioner.  Şi-a încercat norocul în afaceri, a fost şeful Agenţiei Judeţene pentru Muncă şi Prestaţii Sociale, iar în ultima perioadă a fost consilierul directorului general al companiei Poşta Română.

Este cunoscut a fi bun prieten cu Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, cel care ne-a şi confirmat numirea sa în funcţia de la conducerea APM Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro