Vineri, 29 martie 2024 - 4:52:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alexandrion Grup România lansează proiectul “Serile Brâncoveanu”, la Muzeul de Artă din Ploieşti


17 noiembrie 2015

Cunoscuta Companie Alexandrion Grup România, lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România, a dat start proiectului “Serile Brâncoveanu”, al cărui concept propune o succesiune inedită de subiecte economice şi financiare, urmate de momente artistice şi sesiuni de degustare a vinarsului Brâncoveanu.

Primul astfel de eveniment a fost organizat la Ploieşti, în incinta Muzeului de Artă, clădire înscrisă pe lista monumentelor istorice ce poartă amprenta arhitecţilor români şi străini din ultimul sfert al secolului al XIX-lea. Evenimentele ce vor urma şi în alte oraşe ale ţării vor fi organizate, de asemenea, în clădiri reprezentative pentru cultura şi istoria României – muzee de artă, palate, conace, vechi case boiereşti etc.

“Nu întâmplător am pornit acest proiect la Ploieşti, în judeţul Prahova, locul pe care îl numim cu drag <<acasă>> pentru că aici, în Prahova, mai exact, în comuna Bucov, se află Distileriile Alexandrion, locul în care iau naştere produsele noastre. Suntem, deci, legaţi într-un mod aparte de acest judeţ şi ne-am bucurat să fim alături de partenerii noştri în această seară specială”, a declarat dl. Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Alexandrion Grup România.

Peste 100 de persoane au participat la eveniment, iar invitatul special al serii a fost dl. George Georgakopoulos, preşedintele Executiv Bancpost, care a vorbit invitaţilor despre rolul sistemului bancar în susţinerea activă a economiei româneşti.

Seara a fost completată de un moment artistic asigurat de sopranele Irina Baianţ şi Oana Andra (foto), soliste la Opera Română, acompaniate de profesorul Alexandru Petrovici şi s-a încheiat cu o degustare a vinarsului Brâncoveanu, susţinut de Liviu Grigorică, brand ambassador Brâncoveanu.

Prezent la eveniment, jurnalistul Cornel Nistorescu a avut şi misiunea de a fi un fel de paznic la intrare, blocând intrarea unui cunoscut jurnalist local, care fusese invitat telefonic!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro