Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:33:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Ploieşti, se aprind luminile de sărbători


5 decembrie 2013

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, va aprinde, astăzi, iluminatul ornamental realizat pentru sărbătorile de iarnă. Evenimentul va avea loc pe scena amplasată la Târgul de Crăciun organizat în zona pietonală din centrul civic, de la ora 17.00.

Seara va fi presarata cu concerte de colinde sustinute de copiii de la Palatul Copiilor, dar si cu un  recital sustinut de Cezar Ouatu – The Voice.

La ora 18.00 primarul Iulian Badescu impreuna cu copiii vor aprinde luminile de sarbatori, iar ploiestenii prezenti vor putea urmari si un spectaculos foc de artificii. Pentru cei  mici actorii  Teatrului pentru copii “Ciufulici” vor juca piesa Vine, Vine Caragiale. Seara se va incheia in momentul in care Mos Nicolae isi va face aparitia si va aduce surprize pentru copii.

Va reamintim ca in zona Targului de Craciun este amplasata o scena unde in fiecare seara, incepand cu ora 17.00, se desfasoara un program artistic:  concerte de colinde ale elevilor din scolile si liceele din Ploiesti, coruri de copii de la Casa de Cultura IL Caragiale si ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii, momente muzicale sustinute de artistii Teatrului Toma Caragiu, ai Filarmonicii Paul Constantinescu si ai Casei de Cultura IL Caragiale.

O noutate in acest an o constituie “Atelierele lui Mos Crăciun”, o initiativă prin care dorim ca micutii să învete cum se realizeaza felicitarile sau decoratiunile de Craciun. Ei vor fi asistati de artisti plastici in foaierul Teatrului Toma Caragiu, in perioada 9-17 decembrie 2013., intre orele 9.30-11.30.

Seara de 24 decembrie va fi o seara Magica de Craciun, iar cei prezenti la Targul de Craciun vor putea asculta un concert de colinde. Targul de Craciun va fi deschis pana pe 29 decembrie 2013


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro