Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:59:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reprezentanţii Prahova în Acţiune Ploieşti cer o informare corectă despre bugetul local al Ploieştiului


14 iulie 2022

Alexandru Ştefan, consilier local din partea Partidului Prahova în Acţiune, îi solicită primarului Andrei Volosevici să prezintă o analiză clară a bugetului municipiului Ploieşti. Alesul local i-a mai cerut primarului, într-o conferinţă de presă, să înceteze acţiunile de intimidare şi ameninţare la adresa jurnaliştilor prahoveni. ”Un principiu fundamental al unei democratii, pentru ca ea sa functioneze, este libertatea presei. Noi condamnăm ferm această incercare de intimidare”, a spus reprezentantul Prahova în Acţiune.

Alexandru Ştefan a mai cerut să  “înceteze tensiunile dintre primar şi Consiliul Local”.

“Îi solicit domnului primar să prezinte public situaţia la zi a bugetului Ploieştiului. Trebuie să ştim dacă există o cerere a fostului operator de termie şi dacă există un dialog, trebuie să ştim care este planul Primăriei pentru a asigura subvenţia la gigacalorie.  De asemenea, sunt multe credite în derulare şi, din discuţii informale, am aflat că există pericolul ca în luna septembrie să nu mai putem plăti”, a mai spus alesul local.

Alături de Alexandru Ştefan în conferinţă a fost şi colegul său Gabriel Marin care a reclamat şi el modalitatea de lucru şi lipsa de transparenţă a reprezentanţilor administraţiei locale Ploieşti.

Alexandru Ştefan este consilierul local care a reuşit performanţa de a intra în conflict cu primarul Andrei Volosevici încă de la validarea mandatului său de ales local. Venind din mediul privat şi neavând nevoie de vreo funcţie publică, reprezentantul Prahova în Acţiune i-a devenit antipatic imediat edilului care nu ratează nicio ocazie de a-i găsi nod în papură. 

O modalitate de lucru neconstructivă şi care nu face bine în primul rând Ploieştiului şi ploieştenilor. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro