Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 5:31:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Continuă scandalul în CSM Ploieşti. Secretara mutată pe un post neconform studiilor sale! Un angajat atrage atenţia asupra hărţuirii permanente


14 martie 2023

Nu este linişte în CSM Ploieşti. Deşi clubul ar trebui să impresioneze prin rezultate obţinute în competiţiile sportive (extrem de puţine, de altfel), în ultima perioadă nu se aud decât scandaluri. Angajarea unor personaje apropiate primarului Andrei Volosevici şi comportamentul neadecvat unei instituţii publice al acestora a transformat CSM-ul într-o scenă de război de guerilă. 

După ce mai mulţi angajaţi (cei curajoşi am putea spune) au semnat un document intitulat PROTEST, trimis tuturor consilierilor locali, în CSM Ploieşti a început vânătoarea de vrăjitoare. Şi nu împotriva celor care au transformat instituţia într-o feudă proprie, ci împotriva celor care au avut curajul să prezinte opiniei publice o situaţie anormală.

CITESTE SI  Protest al angajaţilor CSM Ploiesti impotriva unui metodist

Angajările pe genunchi, ale unor persoane care nu au nicio legătură cu sportul au dus la o situaţie tensionată, imposibil de controlat.


Mutări pe posturi neconforme studiilor

Şi pentru că tunurile financiare care se pregătesc trebuie să iasă ca la carte, şefii CSM s-au gândit că e bine să se protejeze prin eliminarea oamenilor care ...gândesc. Aşa că secretara clubului a primit o dispoziţie de mutare la un alt departament. Fără nicio explicaţie... Maria Simion, cea căzută în dizgraţia echipei Lia Ilie- familia Scoruş, a primit o dispoziţie de mutare la serviciul financiar contabil. Dar ce te faci, când respectivul angajat nu are studiile necesare postului pe care este transferat?  



Nu comentăm faptul că decizia de mutare a Mariei Simion este plină de greşeli de limbă română pentru că probabil cel care a redactat-o a fost prea grăbit să execute un ordin. Al cui? Vom afla în perioada următoare! Pe surse sau oficial! 


Protest public pe reţelele de socializare


Abuzurile din CSM Ploieşti au fost prezentate într-o postare publică pe reţelele de socializare de către Cristi Ioniţă, angajat la departamentul achiziţii al clubului. Ioniţă este şi el în dizgraţia oamenilor primarului Volosevici pentru simplul motiv că nu ştie să fie umil şi spune lucrurilor pe nume. Adică, refuză să semneze documente dorite de „smecherii” primarului pentru simplul motiv că nu respectă legile.  Publicăm integral textul protestului funcţionarului de la CSM Ploieşti şi aşteptăm reacţia instituţiilor abilitate să cerceteze astfel de abuzuri. Nu de alta, dar poate vom auzi zăngănitul cătuşelor prin CSM Ploieşti...

 

„Trag un semnal de alarmă să se înceteze cu hărţuirea şi intimidarea angajaţilor, in institutiile publice !

Nu mă voi opri până nu se va termina cu aceste abuzuri !

 

    Clubul Sportiv Municipal 

        este al ploieştenilor, 

susţinut din banii ploieştenilor.


Nu al ClanuluiScorusică in frunte cu Managerul ( ba consilier, ba antrenor, ba viitor fondator academie de fotbal, idee furată din altă parte )

Eu sunt cel care a avut curajul să nu ASCULTE şi să nu EXECUTE ordinile date de MANAGERUL ( ClanuluiScorusică ) care stătea/şedea pe scanul din biroul directorului general.

Directorul general este liderul de drept al Clubul Sportiv Municipal, nu altă/alte persoană/ne care face/fac parte din CLAN.

Am fost unul din cei nouă (9), care a semnat un protest depre o persoană care se comportă provocator cu noi. ( Noi, colectivul Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, alcatuit atât din personalul angajat cu contract individual de munca, cât şi cel cu contract de activitate sportivă. ) Persoana mai sus menţionată este angajată ca metodistă, funcţie posibil creată pentu … ( ClanulScorusică ) 

Cu toate piedicile care mi-au fost puse încă din anul 2022, in data de 17.02.2023, am reusit să mă înscriu/particip la un concurs pentru ocuparea unui post de SEF SERVICIU FINANCIAR CONTABILITATE. ( vezi articolul https://actualitateaprahoveana.ro/.../45762-concurs-cu... )


Pot spune că, dacă ai curajul să te împotriveşti CLANULUI sau să vorbeşti public, la scut timp eşti hărţuit şi discriminat in INSTITUŢIA PUBLICĂ.

Din anul 2021 eu sunt hărţuit moral şi discriminat in această instituţie, de către Managerul cu echipa de fotbal fantomică cât şi de restul ClanuluiScoruşică. 

Acest CLAN coordonează activitatea atât direct cât şi indirect a clubului susţinut din banii noştri,ai Ploieştenilor.

Mitul CLANULUI este că are un “sistem de protectie întărit“ la nivelul Primăriei Ploieşti cât şi in cadrul altor instituţii.

Ce putem face noi, pentru a OPRI acest CLAN şi să sperăm ca acest mit nu este adevărat?

Cu mic, cu mare, să ne unim şi să ieşim public spunând o dată lucrurilor pe nume, adevarul depre ceea ce se întâmplă in INSTITUŢIA PUBLICĂ.

Haideţi să nu mai fim ghiocei in faţa lor şi să nu mai ascultăm minciunile acestui grup de oameni intovăraşiţi ( CLAN ) şi să le reamintim pe această cale :

“Clubul Sportiv Municipal Ploiesti este o structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti”

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro