Marţi, 19 martie 2024 - 4:59:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un director din Primăria Ploieşti declară ZERO venituri în anul 2017! Fals în declaraţii sau....???


9 decembrie 2018



Un director din Primăria Ploieşti are nevoie de ajutor social. Sau...a completat o declaraţie de avere uitând să completeze veniturile din anul 2017...

Este vorba despre acelaşi personaj care are reţineri de 50% pe veniturile salariale, subiect despre care Stiri Actuale a scris în urmă cu aproximativ o lună. Omitem şi faptul că pe siteul CSM Ploieşti avem parte de un fals grosolan...Deşi declaraţia de avere a directorului adjunct nu a fost publicată până în urmă cu 24 de ore, ea apare ca fiind publicată pe data de 6 septembrie!

Revenind la declaraţia de avere...este una extrem de sumară...Nu avem proprietăţi, nu avem datorii (deşi actele aflate în posesia redacţiei Stiri Actuale demonstrează altceva!), nu avem credite, dar...nu avem niciun fel de venit!

Ciudată această lipsă de venituri pentru că personajul respectiv a fost anul trecut consilierul personal al fostului director al CSM Silviu Crângaşu, funcţie retribuită lunar.

Ne întrebăm doar cum reuşeşte să alimenteze maşina pe care o conduce, autoturism care valoarează câteva zeci de mii de euro, în condiţiile în care nu a avut niciun fel de venit în anul 2017.... Oare avem parte de un caz clar de fals în declaraţii? În această situaţie ce face ANI? Suntem convinşi că nu doarme!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro