Joi, 13 iunie 2024 - 8:30:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident grav pe DN1, la Nistoreşti. Două persoane au decedat


11 noiembrie 2016

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs, vineri dimineaţă, pe DN 1, în localitatea Nistoreşti, după ce un autovehicul a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu altul, iar alte două maşini s-au lovit foarte aproape de zona acidentului. Traficul rutier în zonă este restricţionat, la locul accidentului intervenind echipaje ale ISU, Ambulanţei şi Poliţiei, în condiţiile în care persoanele decedate au rămas încarcerate..

La faţa locului s-au deplasat 8 echipaje, din care 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 5 ambulanţe ale SAJ Prahova.

Persoanele încarcerate erau doi bărbaţi, cu vârste de 40 şi 50 de ani, au fost extrase  într-un timp scurt de către echipajele de pompieri, însă ulterior au fost declarate decedate de către medicul sosit la faţa locului. Cea de-a treia victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost asistat la locul evenimentului şi transportat de către ambulanţa SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Ploieşti.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro