Miercuri, 16 iunie 2021 - 4:10:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Horia Toma roagă primarii să deconteze naveta cadrelor didactice


21 ianuarie 2013

Anca Vasile, reprezentantul FSLI în comuna Tomşani, l-a informat pe Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, că profesorilor din localitate nu le-a mai fost decontată naveta la locul de muncă din luna martie 2012. „Şi aşa avem salarii foarte mici iar aşa ne este foarte greu să mai ajungem la locul de muncă. Avem un coleg, profesor de sport, care vine pe jos de la Ploieşti pentru că nu are bani de navetă”, a spus profesoara Vasile.

În ajutorul cadrului didactic, a sărit şi Horia Toma, inspectorul şef al IJŞ Prahova. „Trebuie găsită o formulă pentru sprijinirea navetei cadrelor didactice. Salariile în învăţământ sunt cele care sunt, iar măcar avantajul acesta îl merită colegii mei”, a spus Toma.

El a dorit să informeze autorităţile prezente la inaugurarea alimentării cu gaze a localităţii Loloiasca de faptul că în luna septembrie au rămas 150 de catedre neocupate. „Ne-am confruntat cu următoarea situaţie: dădeam repartiţia, profesorul afla că în localitatea respectivă nu se decontează naveta şi se întorcea la Inspectorat să refuze postul. Localităţile care decontează naveta cadrelor didactice nu au probleme cu încadrarea personalului calificat”, a mai declarat Horia Toma, care a afirmat că localităţile cele mai agreate de cadrele didactice sunt Ploieşti, Bucov, Păuleşti, Brazi, Blejoi şi Ariceştii Rahtivani.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(175 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro