Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:43:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Excursie pentru premianţii de la Şcoala IA Bassarabescu din Ploieşti FOTO


28 martie 2015

45 de elevi premianţi de la Şcoala IA Bassarabescu au mers în excursie alături de directorul adjunct al instituţiei de învăţământ Elisabeta Chivulescu. "Excursia elitelor" aşa cum este denumită acţiunea a ajuns la a treia ediţie şi este sponsorizată de consilierul judeţean PSD Rareş Enescu.  În excursie au mers elevii cu medii între 9.80 şi 10.00 de la clasele a IIIa până la a VIIIa.

Dacă în anii trecuţi premianţii au mers la Vălenii de Munte, Slănic şi pe Valea Prahovei, de această dată, traseul a cuprins Palatul Mogoşoaia, Mănăstirea Comana, Statuia lui Ştefan cel Mare de la Călugareni, Biblioteca Judeţeană Giurgiu, portul şi Şcoala Marin Voiculescu Giurgiu.

Vizita la şcoala din Giurgiu (una extrem de modernă şi foarte bine utilată) a dus la încheierea unui parteneriat între cele două instituţii de învăţământ, parteneriat care vizează diferite teme şcolare.

Acţiunea va fi organizată şi anul viitor şi deja elevii de la şcoala Bassarabescu se întrec în rezultate deosebite pentru a putea participa la excursie

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro