Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:19:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corp de clădire nou la Colegiul „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte


10 ianuarie 2014

Anul 2014 a adus locuitorilor din Vălenii de Munte un corp nou de clădire la Colegiul National "Nicolae Iorga". Nou imobil cuprinde cancelaria plus şase săli de clasă şi a fost realizat dintr-un corp de clădire dezafectat.

Lucrările au demarat în luna august a anului trecut, iar clădirea va găzdui elevi din clasele V-VIII. Valoarea investiţiei este de 400.000 de lei, iar banii au fost alocaţi, integral, din bugetul local al oraşului Vălenii de Munte.

Inaugurarea a avut loc în prezenţa primarului Florin Constantin, a senatorilor Radu Oprea şi Dan Ioniţă, a inspectorului şef Horia Toma şi a consilierului judeţean Rareş Enescu.

"Viitorul acestei ţări sunt tinerii, aici prezenţi, care vor asigura României locul pe care şi-l doreşte înEuropa", a declarat senatorul Radu Oprea.

Primarul Florin Constantin a promis în campania electorală din anul 2012, atunci când a câştigat fotoliul de edil al oraşului, că va investi foarte multe fonduri în tineri, pentru că aceştia sunt viitorul Văleniului de Munte. În ultimii doi ani la Văleni au fost inaugurate baze sportive moderne la toate şcolile şi a demarat un program de modernizare a spaţiilor în care învaţă elevii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro