Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:52:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Apostol, vicepreşedintele CJ: ”Dacă nu respectaţi programul de transport, vom rezilia contractele!”


16 februarie 2024



Cristian Apostol, vicepresedintele Consiliului Judeţean Prahova, a organizat o conferinţă de presă în care i-a invitat şi pe toţi operatorii de transport călători din judeţ. 

Principala temă de discuţie a fost legată de problemele din domeniu si ce trebuie făcut pentru ca navetisti să nu mai aibă de suferit.

Cristian Apostol a anunţat, din nou, câ transportatorii care nu respectă programul curselor, asumat prin contractul care a intrat în vigoare la începutul acestui an, riscă rezilierea acestuia, rezilere care va atrage un certificat negativ pentru firmă. 

În acelasi timp se lucrează la implementarea celui mai modern sistem de monitorizare a transportului public, sistem care va avea si o componentă de eliberare online a biletelor si abonamentelor.

De cealaltă parte, transportatorii au acuzat lipsa terminalelor din Ploieşti, cele existente în prezent neasigurând niciun fel de confort atât pentru călători, cât si pentru soferi.   

Transportatorii au reclamat lipsa toaletelor, din zona de urcare si coborâre din autobuze, s-au plâns de faptul că desi plătesc lunar o taxă de 100 de lei pentru fiecare mijloc de transport, nu primesc nimic în schimbul acestor bani, că sunt amendaţi de Poliţia Locală Ploiesti dacă nu respectă staţiile si opresc la solicitarea vreunul călător într-o altă locaţie decât cele acceptate de municipalitate.

Este o problemă uriasă a transportatorilor existentă de ani de zile, problemă pe care Primăria Ploiesti nici măcar nu o bagă în seamă, si nu putem uita că primarul Andrei Volosevici anunţa cu mândrie proletară spre finalul anului 2023 că a renunţat la 21 de proiecte finanţate din fonduri europene, printre acestea fiind si terminalele multimodale de transport public.

Vicepreşedintele CJ Prahova a declarat că a făcut numeroase demersuri la Primăria Ploieşti pentru rezolvarea acestei probleme, însă până  acum nu a primit răspuns.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro