Marţi, 19 martie 2024 - 1:29:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Claudia Iliescu, noul inspector scolar adjunct al ISJ Prahova!


11 ianuarie 2021

Claudia Iliescu este omul despre care ai impresia că a stat la baza apariţiei zicalei "omul sfinţeşte locul". Este profesor de istorie şi director al Şcolii Gimnaziale Măgurele.

Un dascăl precum "Domnul Trandafir" cu har şi adorată de elevii săi. Este iniţiatoarea concursului judeţean „Monumente istorice şi tradiţii locale”, dar şi artizana înfiinţării unui mini muzeu al satului la Măgurele.

O m
ână de om cu un suflet uriaş, care îşi dedică viaţa educării copiilor!  Un om care iubeşte istoria poporului român şi care ştie să le transmită copiilor mândria de a fi român.

Am cunoscut-o pe Claudia Iliescu în timpul mai multor acţiuni culturale desfăşurate la Măgurele şi am rămas uimită de tenacitatea şi de dăruirea sa, de rabdarea cu care îşi încuraja elevii şi de fermitatea cu care se asigura că lucrurile se desăşoară conform programului.

De astăzi, profesorul Claudia Iliescu este noul inspector şcolar adjunct al Judeţului Prahova şi suntem convinşi că va reuşi să îşi pună amprenta şi pe învăţământul prahovean aşa cum a făcut-o şi la Măgurele.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro