Marţi, 19 martie 2024 - 10:12:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Cosma sare în ajutorul autorităţilor locale din Ploieşti


26 februarie 2016

Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a decis să îşi pună experienţa în gestionarea unor lucrări de infrastructură în slujba Ploieştiului. Astfel, şeful CJ se implică activ în urmărirea lucrărilor din Ploieşti astfel încât proiectele finaţate prin fonduri europene să fie finalizate rapid.

De câteva zile, Cosma merge zilnic pe şantierele din Ploieşti, în special pe cel al podului din zona de Vest, decis fiind să găsească o soluţie pentru urgentarea lucrărilor.

„Am fost si azi la pasajul Vest sa inteleg cine este de vina pentru aceasta uriasa intarziere. Multe motive. Trei mai importante. Lipsa de interes a Cl Ploiesti din 2008 pana in 2012. Firma de proiectare fara proiectanti.... Constructor fara experienta, utilaje si mai ales fara muncitori!! Maine la comandament le descurcam. Ambasada constructorului a fost informata azi despre acest fapt!”, a scris preşedintele CJ pe pagina personală de Faceebok.

Cu o zi înainte, Cosma a publicat pe reţeaua de socializare fotografii de pe şantier, arătând lipsa de interes a constructorului care refuză să lucreze la capacitate maximă.

Vă reamintim că lucrările pe şantierul podului de la Vest se desfăşoară în ritm de melc, existând numeroase disensiuni între constructor şi proiectant.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro