Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:55:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Demolarea podului CF de pe DN1 în plină desfăşurare


19 martie 2024






Autorităţile locale au dat startul operaţiunii de demolare a vechiului pod care traversează DN1 care supra traverseaza E60, marcând un pas important în direcţia modernizării infrastructurii rutiere. Lucrările de demolare, începute în această dimineaţă, sunt în plină desfăşurare şi sunt monitorizate cu atenţie pentru a asigura un progres eficient şi sigur.

Demolarea podului a fost precedată de etape pregătitoare , unde echipele de muncitori au aplicat un strat de balastru peste şosea pentru a proteja suprafaţa de eventualele detrituşi care ar putea cădea în timpul operaţiunii. Cu începerea lucrărilor efective de demolare la ora trei dimineaţa, echipamentele specializate şi tehnici moderne au fost utilizate pentru a desprinde bucăţi din structura podului.

Desfăşurată într-un mod metodic şi controlat, operaţiunea de demolare are în vedere atât eficienţa, cât şi siguranţa lucrărilor. Autorităţile se asigură că sunt luate toate măsurile necesare pentru a preveni eventuale incidente şi pentru a menţine circulaţia în siguranţă pe DN1 şi în zona Cefe.

Demolarea podului  va face loc construcţiei unui nou pod modern, conform standardelor actuale de siguranţă şi necesităţilor de trafic. În timp ce lucrările de demolare continuă, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnalizările rutiere şi să urmeze rutele alternative pentru a evita întârzierile în trafic.

>


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro